Nak mengeyoi pulak

anwar telefon.  katanya: aku nak datang singgah dengan anak buah aku.

aku kata:  eh! datang la.  semusim dah tak nampak muka kau.

sampai.

anwar kata:  aku nak mengeyoi, ajar boleh?

aku kata:  kau dah grand master tak payah lah.  ilmu ini untuk orang tua macam aku.  kalau aku bertingkah maka kau akan jadi super grand master.

kami pun berdekah-dekah.  lepas makan, anwar berangkat pulang.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s