Posted in Februari 2012

Sibuk nak nyanyi

Senah kol.  Aku jadi penyanyi malam ini. Hotel marriot.  Satu lagu. Lagu klasik. Aku kata.  Sedap ka suara hang? Senah jawab.  Boss aku suka.  Dia suruh aku nyanyi la.  Depan boss yang lagi besar. Aku kata. Gud luk.  Nanti musti ada yang akan jadi peminat hang. Advertisements

Jari tremo

Boboi sms lagi.  Jari aku sakit.  Doktor pun tak ada jawabannya lagi.  Doktor syak aku ada masalah hormonal.  Bantu! Aku balas.  Nanti aku pi tengok! Malam, aku pi melayang, aku lepaskan bom hidrogen, semua berselerak 3 km radius.  Esok aku sms boboi. Amacam jari ko? Boboi jawab.  Ok sikit! Apa sebenarnya bro? Aku balas.  Rumah ko … Teruskan membaca

TokCha

boboi sms.  ada tokcha yang ikut 2-3 hari ini. masuk sampai ke dalam rumah. bantu! selepas 3 hari.  boboi sms lagi.  Pujian bagi ALLAH, tokcha tak emboh dah lepas sms kat ko. emmmm, apa yang aku dah buat!

Petua masak mee segera

sumber HJ. Uttaman ‘CORRECT WAY OF COOKING NOODLES’ The correct way to cook instant noodles without harming our bodies and health. `Normally, how we cook the instant noodles is to put the noodles into a pot with water, throw in the powder and let it cook for around 3 minutes and then it’s ready to … Teruskan membaca

Susut badanku

sumber:  HJ. Uttaman Different parts of our body ages at different times WE all accept that getting older is inevitable, and now leading clinicians have revealed the exact age when different body parts start to decline, most alarming being the brain and lungs. French doctors have found that the quality of men’s’ sperm starts to … Teruskan membaca

Terima kasih atas hadiahmu

———- Forwarded message ———- <capt_khassan@yahoo.co.uk>suzai69@yahoo.com>cintasejatilynn@yahoo.com.my>bob22poli@hotmail.com>respeks_group@yahoogroups.com         Buat amal jariah sikitlah tolong forward kat kenkawan kita yang lain  Al-Qur’an – Boleh selak-selak. .. memang real – Alhamdulillah( Refresh)   Salam untuk semua.Ini adalah HADIAH & untuk tatapan saudara ku sekelian. Semoga kita semua mendapat keberkatan dari Allah. Kita boleh tengok Al-Quran, boleh pilih nak Al-Quran yg … Teruskan membaca

Mereka cuba me’racist’kan saya!

From: BK Tan <boonkeng_tan@hotmail.com> Subject: FW: TIME TO SWITCH OVER Date: Friday, December 2, 2011, 1:04 AM From: cheemeng99@yahoo.com Subject: Fwd: TIME TO SWITCH OVER Date: Wed, 30 Nov 2011 18:47:04 +0800 Sent from my iPad Begin forwarded message: From: csc <cschoi8@yahoo.com> Date: 29 November 2011 00:12:30 GMT+08:00 Subject: Fw: TIME TO SWITCH OVER   … Teruskan membaca

Lega sakit dengan bahan semulajadi?

petikan dari ://www.losethebackpain.com/naturalpainrelievers.html   1.  Kunyit (Turmeric Extract) Turmeric has the unique ability of using its antioxidant powers to seek out and destroy free radicals in the body which contribute to pain and swelling. A recent study done at the prestigous Sloan-Kettering Cancer Research Center in New York. In this study they found that Turmeric … Teruskan membaca